Wat is Code95?

Wat is Code95? Code95 is een code op het rijbewijs C of D. Een chauffeur is de code nodig wanneer hij commercieel vervoer doet binnen de EU. Code 95 wordt gezien als een basiskwalificatie; het geeft aan of een chauffeur vakbekwaam is.

Hoe krijg ik een code 95?

Om een code 95 achter het rijbewijs C of D te krijgen is door scholing te volgen. Nadat de code is uitgeschreven is de code vijf jaar geldig. Het verlengen van de code kan door nascholing te volgen. De nascholing is in totaal 35 uur. Dit mag gestart worden vijf jaar voor het aflopen van de code. Als de code 95 verloopt, mag de chauffeur niet meer beroepsmatig rijden totdat hij de 35 uur nascholing heeft gedaan. Om aan deze uren te voldoen zijn er meerdere cursussen die een chauffeur kan volgen.

Waarom onze Code95 E-learning?

Bij Code95 E-learning hebben wij verschillende cursussen ontwikkelt die de chauffeurs online kunnen volgen. Elke cursus draagt bij aan de 35 uur bijscholing. Omdat de cursussen online worden gegeven, kan de nascholing overal plaatsvinden. Binnenkort komen de cursussen ook online in het Engels, Arabisch en Pools.

Gebruiksgemak

Voor de e-learning bieden wij een eigen cursusomgeving aan. De cursusomgeving wordt aangepast aan uw bedrijf. Denk hierbij aan uw logo en huisstijl. Doordat u een eigen cursusomgeving krijgt, bepaalt u wie de cursus kunnen volgen. Het systeem nodigt deze personen zelf uit. Het enige wat u hoeft te doen is de resultaten van de cursus controleren.

Bij ons kunt u de cursus al vanaf 1 deelnemer af nemen. Daarnaast betaalt u geen extra en onduidelijke kosten. Voor alle cursussen betaalt u één bedrag per deelnemer. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u uw personeelsleden de cursus het hele jaar door laten starten.

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u een vraag over onze e-learning of wilt u weten hoe snel uw medewerkers kunnen beginnen? Als u interesse heeft in onze e-learning, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak of een gratis demo aanvragen.

Neem contact op