Vraag en antwoord

1. Ik heb problemen met inloggen.

U kunt uw mailadres invoeren en uw eigen wachtwoord kiezen.

Indien uw link is verlopen, klikt u op 'wachtwoord vergeten'. U ontvangt dan een mail met een nieuwe link. Via deze link kunt u een nieuw wachtwoord kiezen (zie boven).

2. Moet ik examen doen na afloop van de e-learning?

De e-learning bevat verschillende hoofdstukken. Ieder hoofdstuk wordt afgerond met vragen. U kunt zo zelf zien of u de stof beheerst. Er is geen afrondend examen. Een certificaat voor deelname ontvangt u per mail na afronding van de e-learning. Dit is uw bewijs van deelname.

3. Kan ik mijn e-learning na afloop van de praktijkcursus volgen?

Wij volgen de richtlijnen van het CBR: De e-learning (deel 1) dient afgerond te zijn vóór aanvang van het cursusdeel op locatie met de docent (deel 2).

Vanaf 10 dagen voor aanvang van deel 2 kunt u inloggen op uw e-learning via de toegezonden link. Ons advies is om op tijd te beginnen met de e-learning. Zonder certificaat als bewijs van deelname aan de e-learning (deel 1), kunt u niet deelnemen aan deel 2.

4. Kan ik de e-learning in een andere taal volgen?

Dat is helaas niet mogelijk. Er zijn wel mogelijkheden om nascholing te volgen met medewerking van een tolk. Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

5. Moet ik de e-learning in één keer volgen?

U heeft 10 dagen de tijd om de e-learning te volgen. U kunt inloggen vanaf 10 dagen vóór aanvang van deel 2 van de cursus (het deel op locatie met docent). U mag na het starten de e-learning altijd onderbreken en op een later moment voortzetten. Hiervoor meldt u zich weer via dezelfde link aan. Zorgt u ervoor dat de e-learning geheel is afgerond op de dag voor aanvang van deel 2 van de cursus.

6. Wat moet ik doen voor het bijschrijven van de punten?

Na afronding van de gehele cursus (deel 1 en 2) ontvangt u nog diezelfde dag de behaalde punten. De geregistreerde punten kunt u inzien op MijnCBR. Zodra u de verplichte 35 punten voor Code95 heeft behaald, kunt u naar uw gemeente om Code95 bij te laten schrijven op uw huidige rijbewijs. Afhankelijk van de datum op uw C-/D-rijbewijs wordt uw rijbewijs verlengd of vernieuwd.

“Met dit e-learning pakket besparen we flinke kosten.”

Dankzij het code95-elearning pakket hebben we een aanzienlijk deel van onze kosten kunnen besparen. Wij raden het ieder bedrijf dan ook van harte aan!

Jan de Wit
Directeur
“Duidelijk, helder en overzichtelijke lesstof.”

Het meest belangrijke vind ik toch dat de lesstof duidelijk moet zijn. Het is handig opgedeeld in hoofdstukken met duidelijke informatie waar iedereen mee uit de voeten kan.

Lorenzo Janssen
Opleider
“Op mijn eigen tempo is bijscholing geen probleem.”

Bijscholing hoort erbij. Dat weet iedere chauffeur. Met dit e-learning pakket kan ik het echter op mijn eigen tempo doen wanneer het mij uitkomt.

Denise Zantingh
Chauffeur
“Dit is hoe ieder leerpakket zou moeten zijn!”

Als opleiding zijn wij altijd op zoek naar de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier van bijscholing. Deze hebben we met het e-learning pakket van code95-elearning zeker gevonden.

Klaas van Dijk
Opleider

Vraag nu een demo aan

Probeer onze demo nu tijdelijk gratis uit. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook: 06 27 13 85 80.