Hoe werkt onze code95 e-learning voor uw medewerkers?

Benieuwd hoe onze code95 e-learning voor uw medewerkers werkt? Nascholing Code 95 bestaat uit 5 cursussen in 5 jaar. Voor 3 cursussen hiervan (12 uur) kunt u een gecombineerde e-learning / klassikale cursus inzetten. Code 95 geeft aan of een chauffeur vakbekwaam is. Een chauffeur heeft deze code nodig om binnen de EU commercieel vervoer te rijden. Om de code95 te ontvangen, moet de chauffeur elke vijf jaar bijscholing volgen. Onze cursussen bieden deze bijscholing aan.

Waarom onze code95 e-learning?

Wij bieden meerdere cursussen online aan. Doordat de cursussen online zijn, kan elke medewerker dit volgen waar en wanneer hij of zij dit wil. De cursussen worden op dit moment alleen in het Nederlands aangeboden. Daarnaast zijn wij aan het kijken hoe wij ons aanbod kunnen verbreden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers code 95 halen.

De voordelen

Het gebruik van onze e-learning is eenvoudig in gebruik. Er komt een cursusomgeving voor uw bedrijf waarin u kunt aangeven wie de cursus mag doen. Het systeem nodigt deze medewerkers uit. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is controleren of de cursus is uitgevoerd. Na uitnodiging kunnen de medewerkers op elk apparaat de cursus te volgen. Ook maakt het niet uit waar de medewerkers de cursus willen volgen, als ze maar een wifi-verbinding hebben. Onze e-learning kunt u al aanschaffen voor één persoon. U hoeft zich dus niet druk te maken over een minimum aantal personen. Bij ons betaalt u een vast bedrag per deelnemer en geen andere kosten. Zo weet u precies wat u betaalt.

Hoe werkt de e-learning?

Wilt u weten hoe de online cursussen werken? Vraag dan snel de demo aan. In deze demo kunt u zien op welke manier de cursussen zijn op gebouwd. Heeft u na de demo nog vragen of wilt u de e-learning aanvragen? Neem dan contact met ons op. Ook voor tips over nieuwe cursussen komen wij graag met u in contact.