EHBO voor beroepschauffeurs

EHBO voor beroepschauffeurs laten ontwikkelen? Een van de cursussen die bij de nascholing voor Code 95 horen, is EHBO voor beroepschauffeurs. In deze cursus worden uw medewerkers op de hoogte gebracht van de gevaren in het verkeer.

EHBO Cursus

De EHBO voor beroepschauffeurs behandelt een aantal inhoudelijke punten. Zo wordt behandeld hoe fysieke risico’s voorkomen kunnen worden. Ook leren de deelnemers hoe ze moeten handelen bij noodsituaties. De cursus focust zich op verkeersincidenten en de hulpverlening hierbij. Zo gaan de chauffeurs goed voorbereid op pad. De cursus levert 7 accreditatiepunten op en bevat 7 lesuren.

Wat leert u in de EHBO cursus?

In deze cursus leren de deelnemers om te zorgen voor de eigen veiligheid en de veiligheid van omstanders. Om veiligheid te kunnen creëren leren ze spoedeisende en niet-spoedeisende Eerste Hulp te verlenen. Ook leren ze om een beginnende brand in- en rondom een voertuig te blussen. Zo kunnen ergere situaties voorkomen worden. En misschien nog wel het belangrijkste: de cursus behandeld hoe er gehandeld moet worden bij verschillende incidenten.

Waarom de e-learning van code95?

Ons e-learning systeem zorgt ervoor dat de nascholing uitgevoerd kan worden wanneer het de deelnemers uitkomt. Zo kunnen de cursussen in eigen tempo gevolgd worden. Maar ook op elk apparaat dat verbonden is met Wifi. Ons aanbod bestaat uit een groot aanbod cursussen, die te volgen zijn in verschillende talen. De e-learning omgeving kan aangepast worden aan uw bedrijf en huisstijl. Doordat het e-learning systeem helder, eenvoudig en gebruiksvriendelijk is ingericht, hoeft u alleen maar de betreffende persoon uit te nodigen. De rest doet het systeem. De cursussen kunnen vanaf 1 deelnemer worden afgenomen en u betaalt geen overige kosten.

Vraag nu de demo aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze online cursussen? Vraag dan snel de demo aan en bekijk hoe wij deze cursussen aanbieden. Heeft u nog een vraag over de e-learning of wilt u deze aanvragen? Neem dan snel contact op en wij helpen u graag.