Cursus LZV

E-learning cursus LZV voor uw medewerkers? Wij ontwikkelen deze cursus speciaal voor u. Rijden uw medewerkers of rijdt u zelf met een langere en zwaardere vrachtautocombinatie? U kunt onze e-learning cursus LZV ook online volgen. Doe de e-learning van Code95 en laat uw medewerkers of cursisten eenvoudig praktijk punten voor de code 95 halen.


E-learning LZV

Onze LZV e-learning is voor iedereen die geen twee dagen vrij kan plannen. De cursus is zo ingericht dat u in één deze e-learning en praktijk kan afronden. De cursusdag bestaat uit twee onderdelen: praktijkgedeelte in de ochtend en het examen bij het CBR in de middag. Bij goede afronding van beide onderdelen, ontvangt u 7 praktijk punten op de code 95 én een LZV certificaat.


Praktijk punten

De praktijk punten die u nodig bent voor de code 95 kunt u behalen door de cursus LZV te doen. In de praktijklessen leert u om te rijden met een LZV, leert u de wet- en regelgeving en ontvangt u nieuwe inzichten. De lessen mogen niet plaatsvinden tijdens de reguliere werktijden, dus één dag vrij is nodig. Nadat de instructeur het rijden goed heeft bevonden, kunt u het examen bij het CBR afleggen. Zo kunt u in één dag tijd de LZV afronden, een certificaat behalen en de praktijk punten binnen halen.


Waarom de e-learning van code95?

De cursussen van code95 e-learning kunt u online, altijd en overal volgen, als er een wifi-verbinding is tenminste. De cursisten bepalen hun eigen tempo en op welk apparaat zij dit willen doen. Naast de cursus LZV, biedt code95 meerdere cursussen aan. Zo kunt u uw personeel hun code 95 laten behalen op één plek. De omgeving van de e-learning wordt aangepast naar uw huisstijl en is makkelijk in gebruik. U bepaalt wie de cursus mag volgen, het systeem doet de rest en u betaald per persoon. Wij hebben geen extra kosten of verplichte aantal deelnemers.

Vraag nu de demo aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze online cursussen? Vraag dan snel de demo aan en bekijk hoe wij deze cursussen aanbieden. Heeft u nog een vraag over de e-learning of wilt u deze aanvragen? Neem dan snel contact op en wij helpen u graag.