E-learning code 95

Makkelijk en snel met e-learning, code 95 halen? Dat kan nu met onze e-learning voor code 95! Het woord e-learning zegt het al: de cursussen zijn online te volgen. Ons aanbod in cursussen blijft maar groeien en wij ontwikkelen de cursussen ook in andere talen.

Code 95

De code 95 is belangrijk voor beroepschauffeurs. Deze code kan een chauffeur op zijn of haar rijbewijs ontvangen door scholing te volgen. Na het ontvangen van de code 95, moet de chauffeur elke vijf jaar nascholing volgen om de code te kunnen verlengen. Er zijn verschillende cursussen die een chauffeur kan volgen. Denk aan Rijoptimalisatie, Leefstijl en EHBO onderweg, maar ook Sociale veiligheid en omgaan met agressie, Fysieke belasting en Heftruck. Door cursussen te volgen worden de kwalificaties voor de code 95 behaalt.

Code95 e-learning

Onze e-learning bevat meerdere cursussen die online te volgen zijn en voldoen aan de kwalificaties van de code 95. Ons systeem is gericht op gebruiksvriendelijkheid, voor u en uw medewerkers. Daarnaast heeft ons systeem nog meer voordelen.

Voordelen e-learning

Het gebruik van ons systeem zorgt ervoor dat uw medewerkers zelf kunnen beslissen wanneer ze een cursus willen volgen. Maar u bepaalt welke medewerker bepaalde cursussen wel of niet kunnen volgen. U kunt in ons systeem aangeven welke medewerkers de cursus moet volgen en het systeem nodigt deze medewerker dan uit. Verder hoeft u alleen maar te controleren of de cursus daadwerkelijk gevolgd is. Onze e-learning neemt veel van uw werk uit handen.

Waarom code95 e-learning?

Naast de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, heeft ons e-learning systeem nog meer voordelen:

  • Het systeem kan op ieder apparaat gebruikt worden, mits er een internet verbinding is
  • De e-learning kan vanaf één persoon al gebruikt worden
  • U betaalt geen andere kosten dan de kosten voor de cursus
  • Het systeem wordt aangepast naar uw bedrijf
  • Wij blijven onze e-learning ontwikkelen en nieuwe cursussen toevoegen

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze cursus aansluit bij uw bedrijf. Dus als u iets mits, horen wij dat graag van u.

Ontdek de voordelen

Wilt u zelf de voordelen ontdekken van onze e-learning? Vraag dan snel een demo aan. Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op.