Cursus Verkeerseducatie

Elke chauffeur komt wel eens in een situatie terecht waarbij de theorie over de verkeersregels of wetgeving nodig is. Omdat de regels soms zo snel veranderen, is een opfriscursus best handig, daar is de cursus verkeerseducatie dan ook op gericht. Naast de regels wordt de chauffeur ook herinnerd aan de voordelen van de eigen gezondheid.

De inhoud

Door de cursus te volgen leert de chauffeur veilig te handelen bij incidenten. Niet alleen het melden van het ongeval, maar ook het opvolgen van de regels van Rijkswaterstaat wordt behandeld. Daarnaast wordt in deze cursus het belang van fysieke en mentale gezondheid besproken. Maar ook de invloed van alcohol, drugs en medicijnen worden behandeld. Met deze cursus is de chauffeur weer compleet op de hoogte van alle regels en wetgeving in en rondom het verkeer.

Online leren

Met C95 E-learning kan de chauffeur eenvoudig online en in zijn of haar eigen tempo kennis op doen van de nieuwe regels en wetgeving. Daarnaast kan de chauffeur op elk apparaat en op elke plek met een internetverbinding de cursus uitvoeren. Natuurlijk is het e-learning systeem makkelijk in gebruik voor uw medeweker(s).

Voordelen

Naast de voordelen voor een medewerker, heeft ons e-learning systeem ook voordelen voor u als werkgever. De voordelen zijn:

  • De cursus kan per één persoon worden besteld.
  • Ons aanbod wordt regelmatig geüpdatet.
  • De cursussen zijn ook in andere talen te verkrijgen.
  • U bepaalt wie de cursus kan volgen, het systeem doet de rest.
  • De enige kosten die u betaalt zijn de cursuskosten. Er komen geen opstartkosten of andere kosten bij kijken.
  • De e-learning omgeving wordt aangepast naar de huisstijl van uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Wilt u de cursus Verkeerseducatie aanschaffen voor u medewerker(s)? Stuur ons dan een e-mail of bel ons op: 06 27 13 85 80. Wij vertellen u graag meer. Wilt u weten hoe de e-learning omgeving eruitziet? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.