Code95 e-learning rijoptimalisatie

Code95 e-learning rijoptimalisatie cursus laten ontwikkelen. Een beroepschauffeur moet weten wat een verantwoorde rijstijl is, veiligheid en het vermijden van risicovolle situaties staat daarbij voorop. Maar wat als er zich wel een onveilige situatie voor doet? Dan moet de chauffeur weten wat hij of zij moet doen. Daar is de cursus rijoptimalisatie voor ontwikkeld.

Rijoptimalisatie

De bedoeling van de cursus is het ontwikkelen van een rijstijl dat schades kan voorkomen, risicovolle situaties kan verkleinen en beheersen en een verantwoorde manier van rijden is. In de cursus worden daarom een aantal theorie onderdelen behandeld. De aandacht van de training is gericht op:

  • Voertuigbeheersing
  • Inzicht in het verkeer
  • Anticipatie
  • Veiligheidssystemen
  • Technische kenmerken
  • Kijktechnieken, ook spiegels en camerastanden

Alles wat voor kan komen op de weg met betrekking tot risicovolle situaties worden behandeld. Op deze manier kan de chauffeur voorbereid op weg.

Code95 E-learning en rijoptimalisatie

Rijoptimalisatie is een van de cursussen die een beroepschauffeur kan volgen om de code 95 te kunnen aanvragen of verlengen. Deze cursus kan online gevolgd worden via ons e-learning systeem. Ook voor Poolse, Engelse en Turkse medewerkers is deze cursus online te volgen. Heeft u buschauffeurs in dienst? Dan kunnen zijn de cursus rijoptimalisatie W02 bus volgen.

Waarom code95 e-learning?

Ons e-learning system komt met een aantal voordelen voor u. Zo is het mogelijk om de cursus per één deelnemer af te nemen, en betaalt u ook alleen voor de deelnemers. Het systeem is zo ingericht dat u beslist welke medewerkers toegang krijgen tot welke cursus. De opmaak van het systeem wordt geheel aangepast aan uw bedrijf. En uw medewerkers kunnen op elk apparaat en op elke locatie met Wi-Fi de cursussen volgen. Daarnaast is het systeem eenvoudig in gebruik.

Vraag snel een demo aan

Nieuwsgierig geworden naar ons e-learning systeem? Vraag dan snel een demo aan en ondervindt de voordelen. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.