Een vrachtwagenchauffeur kan te maken krijgen met diefstal. Bij het volgen van de cursus criminaliteitspreventie worden de technieken dieven gebruiken uitgelegd en worden inzichten gegeven in hoe er gehandeld moet worden in deze situaties. De cursus is nu ook online te volgen en levert de chauffeur punten op voor je code 95.

Criminaliteit en preventie

In de cursus worden verschillende onderwerpen behandeld over criminaliteit en preventie. Denk hierbij aan landingsdiefstal, verkeerscriminaliteit en preventieve maatregelen. De chauffeur leert welke technieken dieven vaak gebruiken en wat hij hiertegen kan doen. Of hoe hij moet handelen als een situatie zich voor doet. Het doel van de cursus is het beschermen van de chauffeur en inzichten geven in situaties die zich voor kunnen doen.

Volg de cursus via e-learning

Door de cursus te volgen via e-learning, kan de chauffeur deze kennis op doen waar en wanneer hij maar wil. Belangrijk is wel dat het apparaat verbonden is met het internet. Door de e-learning van Code95 te gebruiken, kunt u bepalen welke medewerkers de cursus kunnen volgen. Het systeem is al te verkrijgen vanaf één deelnemer. Daarnaast betaalt u per deelnemer en komen er geen extra kosten aan te pas.

Voordelen e-learning

Naast dat u per deelnemer het systeem kunt aanvragen, heeft onze e-learning nog meer voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik voor u en uw medewerkers
  • Het systeem wordt ingericht naar uw huisstijl
  • De cursussen kunnen in verschillende talen gevolgd worden
  • U hoeft alleen maar een medewerker uit te nodigen en te controleren aan het eind van de cursus
  • Wij blijven ons aanbod aanbreiden
  • Medewerkers kunnen de cursussen in hun eigen tempo volgen

Bekijk de demo

De cursus criminaliteitspreventie is erg handig als uw chauffeurs naar het buitenland gaan. Zorg ervoor dat ze de kennis tot zich kunnen nemen door gebruik te maken van onze e-learning. Wilt u weten hoe onze e-learning is opgebouwd? Vraag dan snel een demo aan en ervaar het gemak. Heeft u nog vragen voor ons? Bel ons op 06 27 13 85 80 of mail naar info@code95-elearning.nl.