Code95 e-learning aanbieden


Wilt u Code95 e-learning aanbieden als opleider? Online cursussen voor uw medewerkers of klanten. Dankzij onze pakketten kunt u kosten besparen. Cursussen zijn handig opgedeeld in meerdere hoofdstukken en bevatten duidelijke informatie. Lees hier meer en vraag een demo aan.


Eenvoudig in gebruik

Bij onze e-learning zit een eigen cursusomgeving die speciaal naar uw bedrijf wordt aangepast. In deze omgeving kunt u bepalen wie de cursus kan volgen. U hoeft alleen maar aan te geven welke personen de cursus mogen volgen, het systeem nodigt ze uit. Het enige dat u moet doen is de cursus controleren en aangeven of de deelnemer de cursus heeft volbracht. Omdat er geen minimum aantal personen aan deze e-learning gekoppeld is, kunt u ook voor één medewerker deze cursus afnemen. Hierdoor kan de cursus ook het hele jaar door gevolgd worden. De cursussen kunnen op elk device gevolgd worden. Het maakt dus niet uit of de deelnemers op het werk of thuis zijn.


Kosten

Doordat wij een vast bedrag per deelnemer hanteren weet u altijd wat de kosten zijn. De kosten per persoon verschillen per cursus, maar er komen geen extra onduidelijke kosten bij kijken.


Cursussen

Op dit moment bieden wij meerdere cursussen aan. Om ervoor te zorgen dat wij in uw vraag blijven voorzien zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Mist u een cursus? Geef dat dan bij ons aan. Wij gaan dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Vraag nu de demo aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze online cursussen? Vraag dan snel de demo aan en bekijk hoe wij deze cursussen aanbieden. Heeft u nog een vraag over de e-learning of wilt u deze aanvragen? Neem dan snel contact op en wij helpen u graag.