E-learning code 95

Uw cursisten hun code 95 laten behalen door e-learning? Dat kan via ons systeem. Wij bieden verschillende cursussen en training aan via ons systeem en blijven ons aanbod uitbreiden. Wilt u weten hoe dit systeem werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Gebruiksvriendelijk

Onze e-learning is gebruiksvriendelijk, voor u als werkgever als voor uw medewerkers. De cursusomgeving wordt aangepast naar de huisstijl van uw bedrijf. Het enige dat u moet doen is het e-mailadres van de medewerkers doorgeven en controleren of ze de cursus hebben afgerond. De rest wordt allemaal gedaan door het systeem. Doordat de cursussen online zijn, kunnen uw medewerkers bepalen waar en wanneer ze de cursus willen volgen. Er is alleen een internetverbinding nodig. Een ander voordeel is dat de medewerkers de cursussen in hun eigen tempo kunnen volgen.

Lesplannen code 95 cursussen

Welke lesplannen bieden wij aan? Dat zijn reguliere, opgeknipte en lesplannen voor onze code 95 -Elearning cursussen. Deze code 95 lesplannen zijn te koop via onze web winkel Instellen van een account is verder geheel gratis. Zie onze website: https://lesplannen-code95-cursussen.nl

Ruim aanbod in cursussen

Ons aanbod in online cursussen blijft groeien. Uiteindelijk willen we alle cursussen van de code 95 via onze e-learning aanbieden. Mist u een cursus? Geef dat dan bij ons aan. Wij zullen dan kijken naar de mogelijkheden.

Kosten e-learning

Aan onze code 95 e-learning zit geen minimum aantal deelnemers. U kunt dus al een cursus voor één medewerker afnemen. Daarnaast werken wij niet met extra of verborgen kosten. Wat u betaalt zijn de cursuskosten per persoon. De kosten verschillen per cursus, maar zullen niet afwijken van het afgesproken bedrag. Wij rekenen dus geen opstart- of installatiekosten! En u kunt zelfs gratis een account aanmaken.

Vraag de demo aan

Wilt u zelf ervaren welke voordelen code 95 behalen door e-learning met zich mee brengt? Vraag dan snel vrijblijvend een demo aan en bekijk het e-learningsysteem. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.