Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur

Het behalen van de code 95 kan door middel van het volgen van verschillende cursussen. Een van die cursussen is de Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur. Door het volgen van deze cursus worden chauffeurs op de hoogte gebracht van de wet- en regelgeving. Maar ook hoe er gehandeld moet worden in bepaalde wegsituaties.


De cursus

De cursus behandeld een aantal relevante zaken. De chauffeur leert zich bewust te worden van de gedragingen van andere weggebruikers en het belang van veilig rijgedrag. Een belangrijk onderdeel hiervan is weten hoe alcohol, drugs en medicijnen invloed kunnen uitoefenen op dit rijgedrag. Maar ook belangrijk is goede voeding. Ook wordt het belang van fysieke en mentale gezondheid behandeld. De cursus gaat ook in op de veiligheidsuitrusting en technische veiligheidssystemen waar de chauffeur mee te maken krijgt. De cursus levert in totaal 7 punten voor de code 95 op.


Waarom de e-learning van code95?

Het behalen van de punten was nog nooit zo makkelijk. Ons e-learning systeem is eenvoudig in gebruik, voor u als voor uw medewerkers. U bepaalt welke medewerker de cursus mag volgen. Het systeem nodigt deze medewerker voor u uit. En de medewerker kan zelf bepalen wanneer, waar en op welk apparaat hij of zij de cursus volgt. Het e-learning systeem wordt aangepast in uw huisstijl. Daarnaast zijn onze cursussen ook in een andere taal te volgen. Een ander voordeel is dat de cursus al vanaf 1 deelnemer kan worden afgenomen. U betaalt per deelnemer, en verder niet. Dus geen “systeem” installatiekosten of voor het gebruik van de lesplannen.


Vraag nu de demo aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze online cursussen? Vraag dan snel de demo aan en bekijk hoe wij deze cursussen aanbieden. Heeft u nog een vraag over de e-learning of wilt u deze aanvragen? Neem dan snel contact op en wij helpen u graag.